Парти Тент | Шатри, тенти, оборудване под наем
Advertisement
  • Bulgarian
  • English
  • Russian
КЕТЪРИНГ

От средата на 2010г "Парти Тент" ЕООД започна да изпълнява и предлага организиране на събития, което е продиктувано от изискването на все повече наши клиенти за цялостна организация на тяхното събитие от една компания.


Това е следствие на обстоятелството, че създавайки цялостната организация на Вашето събитие "Парти Тент" ЕООД ще може да Ви предложи комплексна и конкурентна цена за организацията на Вашето мероприятие като: Фирмени партита и корпоративни събития, тийм билдинг, кафе паузи, сватбени тържества, градински партита, семейни вечери, рожденни дни, стандартни и нестандартни тържества, частни или фирмени коледни партита.

"Парти Тент" ЕООД осъществява планирането и цялата организация за едно изискано, уникално и запомнящо се събитие. Можем да осигурим първокласен кетъринг, включително и суши, обслужване от квалифициран персонал, шатри и сцени, парти и кетъринг оборудване, професионално озвучаване и светлинни ефекти, dj, декорация на зали, офис части и всякакви пространства, декорация с воали, цветя и балони, светлинни и звукови пироефекти - заря и фойерверки, професионално фото и видеозаснемане.

За нас всяко събитие е специално, независимо дали става въпрос за организиране на частно събитие за 10 гости или корпоративно мероприятие за 2000 души. Нашата цел е да Ви подсигурим всичко, от което ще имате нужда за да бъде Вашето събитие незабравимо.

кетъринг Отправете запитване за кетъринг и организация за събития

 
Copyright © 2006-2024 Partytent.BG | Поръчка за наем на шатри: 0877 000 963, e-mail: info@partytent.bg
Facebook twitter